Що краще матова чи глянцева кухня?

Категорії

Ключові моменти, на які слід зважати обираючи фасад для кухні

Бути матовій чи глянцевій кухні у Вашій оселі?

Вирішивши замовити меблі, перед Вами постало питання: яка поверхня буде кращою?

Матова кухня чи глянцева? Щоб визначитись з дилемою, слід дати собі відповідь на кілька питань:

  • Чи потрібен Вашій кухні додатковий простір?
  • Чи є у Вас час на часті протирання меблів?
  • Ефектності чи затишку Ви очікуйте від майбутньої гарнітури?
  • З яскравих чи стриманих природних кольорів бажаєте обирати?

Відповіді на ці питання допоможуть Вам визначитись, враховуючи особливості кожного з виду поверхонь, про які й поговоримо далі.

Зауважимо, що обидва варіанти – рівномірно популярні. Тож стверджувати про пріоритети у частішому виборі одного з… – буде недоречним. 

Глянцеві

Якщо у вас невелика і темна кімната, то кращий для Вас варіант – глянцева кухня. Блискуча поверхня наочно збільшує простір. Окрім того, така гарнітура робить кімнату світлішою. Для досягнення максимального ефекту слід обирати світлі кольори та правильно розмістити штучне освітлення – для аналогічного результату і в вечірній час.

Ще одна особливість глянцевих поверхонь – широка палітра кольорів. Вона – безмежна. Тож якщо вам хочеться яскравих відтінків – це Ваш варіант.

Глянцева кухня виглядає дуже ефектно, саме такі кухні отримують  «Вау!» реакції від гостей. Будь це стиль хай-тек, чи інший.   

Матові

Такі меблі наділяють кімнати особливою затишною атмосферою. Зайшовши у кухню з матовими меблями після важкого насиченого дня, Ви швидко заспокоїтесь, відчуєте комфорт і гармонію.

Окрім того, матова кухня тепліша на дотик. Вона залишає більш приємні відчуття після контакту, а ніж глянцева.

Хоч матові кухні мають меншу палітру кольорів і не відбивають сонячні промені, як глянцеві, проте вони виглядають дуже елегантно та стильно. Забарвлення матових фасадів більш природне. Прибічники мінімалізму, частіше за все, обирають  матові меблі.

До речі, матові фасади потребують рідших прибирань, а ніж глянцеві альтернативи. На них не так помітні відбитки пальців та розводи. Тож якщо у Вас обмаль часу, а бруд на гарнітурах – дратує, краще обрати матову кухню.

Тож врахуйте всі ці моменти, зробіть вибір – і кухня під замовлення від IVANMEBLI втілюватиме Ваші мрії та потреби. Щоб отримати розрахунок вартості кухні та замовити меблі, напишіть нам свої дані у відповідному віконці на головній сторінці сайту. Чекаємо на ваше замовлення!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*